0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

 +45 88 96 86 64

 info@rotomrent.dk

Din forespørgsel er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Andre serviceydelser

I gennem mange år har Rotom Gruppen været en solid og pålidelig partner, der fokuserer på at optimere din forsyningskæde. I tillæg til leje-/ logistikprodukter tilbyder vi også mange andre løsninger og serviceydelser, for at sikre dit vare flow. Disse serviceydelser er ofte knyttet sammen i en omfattende vifte af services på højeste niveau. Stol på de professionelle og slip af med problemerne!

Vores Service:

Produktion og salg af logistikprodukter

Et omfattende sortiment af logistikprodukter såsom træ- og plastpaller, pallerammer, store og små plastkasser, rullecontainere, metalkasser, mobile systemer til lagring og mange andre, også specialdesignede løsninger.

Vores brede vifte af produkter til salg er tilgængelige på www.rotom.co.uk
Hurtige og mindre mængder, kan bestilles direkte i vores http://rotomshop.nl

 

Pooling af logistikprodukter - 2Return

Ekstremt præcis og effektiv proces med pooling af dine produkter for maksimal ydelse i hvert trin af forsyningskæden giver store besparelser. Pooling er meget ofte forbundet med udlejning af produkter, og er baseret på avancerede softwareværktøjer der muliggøre præcis sporing af processen, og det er muligt for brugeren at have 100% kontrol med sine produkter til enhver tid. Mere information om denne service på www.2return.nl


Reparation og vedligeholdelse

Med tilstrækkelig viden og over 30 års erfaring, kan vi også tilbyde reparation og vedligeholdelse i tilknytning til dine logistikprodukter. Vi ved, at kun den effektive fragtmand giver dig mulighed for en hurtig og sikker drift uden at forårsage produktionsstop og yderligere omkostninger. Nogle services er også mulige på driftslokationen. Certifikater for EPAL og en moderne maskinpark garanterer den højeste kvalitet.


Køb af brugte logistikprodukter

Har du et problem med opbevaring af unødvendige logistikprodukter? Er din lager på bristepunktet med ubrugte paller eller rullecontainere? Kontakt os for at få et attraktivt tilbud. Og hvis du har brug for andre produkter i stedet – vil vi udarbejde et særligt tilbud til dig, som vil forbinde de to transaktioner og give dig mulighed for at opnå besparelser for virksomheden.


Logistisk og teknisk support

Udnyt vores ekspertise og erfaringer fra det tætte samarbejde vi har med vores kunder, der er aktive i forskellige brancher. Giv vores specialister mulighed for at tilbyde dig de nyeste logistikløsninger, som takket være avancerede og gennemprøvede løsninger bringer målbare fordele for din virksomhed. Vi står til din rådighed.
Mere om www.rotom.co.uk .

We use cookies to give you the best customer experience possible. If you continue you use our website, we will assume you are happy to receive cookies from us and our partners. See our privacy policy

Close