0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

 +45 88 96 86 64

 info@rotomrent.dk

Din forespørgsel er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Højdepunkt I Lekkerland

Posted: Feb, 25, 2016
Højdepunkt I Lekkerland

“ Hvis jeg lavede en telefonopringning I dette øjeblik, ville jeg have en trailer med det ønskede udstyr ved min dør indenfor en time. Denne flexibilitet og kundetilpasning er svær at finde nu til dags."

Bert Quik,
Storage Systems Consultant with Lekkerland Nederland

Hos Lekkerland er oktober højdepunktet for produktionen, med øgede antal leveringer for at imødekomme julemanden og juletidens ønsker

“Vi lejer 6000 ekstra rullebure ud over vores eksisterende 30.000 rullebure. Gennem hele året, både når vejret er koldt og varmt, oplever vi perioder med øget aktivitet. Her tøver vi ikke ved at ringe til Rotom for at bede om ekstra ressourcer. Hvis jeg tog en telefon i dette øjeblik, ville jeg have en trailer med det ønskede udstyr for min dør indenfor en time. Denne flexibilitet og kundetilpasning er svær at finde nu til dags.

Bert Quick som er lagersystems konsulent ved Lekkerland I Holand, udtrykker åbent hans begejstring når man taler om Rotom. ” Vi er naturligvis lykkelige for vi næsten er naboer. Afstanden mellem lageret og Rotoms distributionscenter i Son er mindre end en kilometer. Fra et logistik synspunkt er det utrolig nemt,men det er ikke årsagen til vi er en pålidelig kunde. Rotom tænker og arbejder ganske simpelt hånd i hånd med os. Som eksempel kan nævnes den måde hvorpå vi håndterer og reducerer vores lager. Vi holder nøje overblik over hvilke varer vi ejer, og hvilke vi lejer. Det var Rotom der først spurgte om vi havde overvejer ”stille aflæsning” i butikker der er placeret nær privat beboelse, hvilket er et fremtidsspørgsmål. Det er dog en kendsgerning at Rotom anvender alt kendskab og ekspertise til at yde os den bedst mulige service.

Flexibilitet og garanti

Lekkerland Holland tilbyder en bred vifte af fødevarer og ikke-fødevarer relaterede varer til den modern kunde, som værdsætter tid og bekvemmelighed. Det er derfor forbrugsvarer til f.eks bensinstationer er de vigtigste kunder for Lekkerland. Firmaet har 30 kontorer i 8 lande i Europa, omkring 120.000 kunder, og har 6000 ansatte. I 2012 var omsætningen 12 milliarder euro.

Det var Rotom som var de første der spurgte om vi havde overvejet “stille aflæsning” på de lokationer der var nær privat beboelse, hvilket er et fremtidsspørgsmål. Det er dog en kendsgerning at Rotom anvender alt kendskab og ekspertise, til at yde os den bedst mulige service.

Kundeprofil

Produkt : Rullebure

Sektor : Fødevarer

 
Karakter:

We use cookies to give you the best customer experience possible. If you continue you use our website, we will assume you are happy to receive cookies from us and our partners. See our privacy policy

Close