0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

 +45 88 96 86 64

 info@rotomrent.dk

Din forespørgsel er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Rotomrent - En ny europæisk service: logistikprodukter til leje
Posted: Mar, 11, 2016
Rotomrent - En ny europæisk service: logistikprodukter til leje

Med stor fornøjelse præsenterer vi dig for vores nye hjemmeside - Rotomrent.dk. Tilpasset efter vores kunders behov, har vi skabt en service, der består i leje af logistikprodukter, og hjemmesiden er hurtig og nem at anvende. Ved hjælp af et særligt udvalgte logistikprodukter til leje, kan du reducere dine omkostninger i logistikprocessen - især i en periode med øget produktion og øget salg. For at gøre det nemt og hurtigt at finde det rigtige produkt, har vi inddelt vores tilbud efter produkter og sektorer, og udarbejdet beskrivelser der hjælper med at finde det rigtige produkt.


Vi håber, at vi med moderne design og intuitiv navigation, vil lette proceduren med at sende forespørgsler. Hvordan gør man det? Det er meget nemt: Find det produkt du ønsker, tilføj det til forespørgslen, indtast det antal du ønsker at leje, udfyld en simpel formular og send forespørgsel. Vi besvarer alle forespørgsler straks - senest indenfor 48 timer.


Rotomrent er en web-baseret platform for ROTOM gruppen, tilstede i 9 lande i Europa - Østrig, Belgien, Frankrig, Holland, Tyskland, Polen, Portugal, Spanien og Danmark.


Vi inviterer dig til at indsende forespørgsler og kontakte os.
We use cookies to give you the best customer experience possible. If you continue you use our website, we will assume you are happy to receive cookies from us and our partners. See our privacy policy

Close