0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

 +45 88 96 86 64

 info@rotomrent.dk

Din forespørgsel er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om os

Velkommen til Rotom Group

Rotomrent er en service, der tilbyder udlejning af logistikprodukter og tilhører Rotom Group, der har været repræsenteret på det europæiske marked i mere end 30 år.

Erfaring og viden

Mange års erfaring i logistikprodukter og tjenester er til Deres rådighed. Med hjælp fra vores hjemmeside og specialister kan du lære mere om vores produkter til leje, modtage professionel rådgivning og hjælp til at vælge det rigtige produkt, og endelig få det helt rigtige tilbud tilpasset efter behov.

Omfang og potentiale

Vi har solgt og udlejet produkter i mere end 30 år. Vores filialer og lagre er placeret i Portugal, Spanien, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Polen og Danmark. Vores internationale potentiale kom fra erfaring og viden om næsten alle økonomiske sektorer, men også fra evnen til at tilpasse sig dine til tider meget usædvanlige behov. Vores store lagre af produkter, der tilbydes til leje, matcher de fleste udfordringer og behov og er konstant tilpasset således, at de passer i enhver forsyningskæde eller lager.

Fleksibilitet

Det er ligegyldigt, om din virksomhed er lokal eller international, om du har brug for 50 plastpaller eller 15.000 gitterbokse, om du vil bruge dem i 2 uger eller 8 måneder. Vi er klar til at hjælpe. 

Send en forespørgsel via vores hjemmeside eller kontakt os via telefon, modtag favorable tilbud, lej produkter og opfyld kravene fra dine kunder.

Du er i gode hænder!

Lær om Rotom Gruppen

 

Om OS

We use cookies to give you the best customer experience possible. If you continue you use our website, we will assume you are happy to receive cookies from us and our partners. See our privacy policy

Close